Verkoopvoorwaarden

Verzendkosten
De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Voor het verzenden en verpakken van de bestelling wordt een bedrag van € 3,95 per bestelling in rekening gebracht.Het is ook mogelijk een bestelling af te halen, in dat geval zijn de verzendkosten niet van toepassing.
 
Garantie
U mag van ons verwachten dat de kinderverkleedkleding van goede kwaliteit is. Daarom geeft Kinderverkleedkleding.nl garantie van 30 dagen na aankoop op de kleding, mits u zich aan de bijbehorende was- en gebruiksvoorschriften heeft gehouden.
 
Indien de kleding binnen 30 dagen na aankoop is beschadigd, ondanks dat u de voorschriften in acht heeft genomen, kunt u dat per e-mail of schriftelijk aan ons laten weten. Een foto van de beschadiging wordt zeer op prijs gesteld, naast een duidelijke beschrijving. Wij zullen daarna beslissen of de beschadiging onder de garantie valt. Als dit het geval is, dient u de kleding helemaal compleet en goed verpakt, op te sturen naar ons. Wij zullen het dan kosteloos repareren, de verzendkosten vergoeden en binnen vijf werkdagen de kleding naar u terugsturen, tenzij anders is overeengekomen.
 
Klachten
Heeft u klachten met betrekking tot de kleding of andere zaken? Neemt u dan alstublieft contact met ons op, wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen.
 
Prijs-, model- en kleurafwijkingen
Kleine prijsafwijkingen (max. 10%) en kleine model- en kleurafwijkingen zijn voorbehouden. Deze afwijkingen zijn inherent aan de artikelen en materialen en kunnen niet te allen tijde voorkomen worden. Bij grote afwijkingen in model, kleur en prijs zullen wij u vooraf inlichten. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.
 
Ruilen
De kleding kan geruild worden binnen 8 dagen, mits het NIET gedragen en/of gewassen is. De verzendkosten zijn voor uw rekening. Kinderverkleedkleding.nl geeft geen geld terug. U kunt een ander kledingstuk uitzoeken of een tegoedbon krijgen, deze is geldig tot één jaar na afgifte.
Copyright   Voorwaarden