Over ons

Kinderverkleedkleding.nl is een onderdeel van Atelier Jaffari, een naai-atelier/stoffeerderij in Arnemuiden. Ali houdt zich voornamelijk bezig met het snijden en knippen van de stoffen en de inkoop van de materialen. Jeanet is verantwoordelijk voor de ontwerpen, het onderhouden van de website en het verwerken van de vele bestellingen.

 

Filosofie

Onze filosofie achter onze verkleedkleren is dat kinderen (juist!) in verkleedkleren moeten kunnen spelen. Trekken, morsen, kliederen en buiten spelen horen daarbij. Daarom maken wij gebruik van “gewone kledingstoffen”: sterke stoffen van katoen en zetten wij de kostuums stevig in elkaar. Uiteraard kan al onze verkleedkleding in de wasmachine worden gewassen.

Onze verkleedkleren zijn origineel en herkenbaar voor kinderen. Bovendien is de verkleedkleding geschikt voor veelvuldig gebruik! Het kindvriendelijke karakter bereiken wij door:

  • Het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen, zoals katoen of katoenmengsels. Deze stoffen zijn sterk, ademen en zijn (brand)veiliger dan de synthetische stoffen waarvan de meeste verkleedkleding wordt gemaakt.
  • Secuur locken èn stikken (vaak dubbel) van alle naden, zodat het – ook na veel aan- en uittrekken – niet uit elkaar valt.
  • Grote knopen, veel klittenband en elastiek te verwerken zodat de kinderen de verkleedkleding zelf aan en uit kunnen trekken. Wij gebruiken geen kleine onderdelen èn geen ritsen!
  • Ontwerpen te maken met een groot pasbereik. De aangegeven maten zijn indicaties. Onze ervaring is dat de verkleedkleren nog veel langer doorgedragen kan worden.

Door deze uitgangspunten is onze verkleedkleding ook zeer geschikt voor het gebruik op scholen of in de kinderopvang.

 

Made in Holland

Al onze materialen worden in Nederland of België ingekocht. Wij maken en ontwerpen de verkleedkleren zelf en deze worden ook in ons eigen atelier in Arnemuiden gemaakt. Een aantal moeders die thuis willen werken helpt ons hierbij!

Wij zijn voortdurend bezig met het ontwerpen en bedenken van nieuwe kostuums. Heeft u een suggestie? Meld het ons!

Copyright   Voorwaarden